Comença el nou curs amb moltes novetats en les diferents etapes educatives.

La Fundació Educativa ACI - Col·legi Esclaves inicia un nou curs escolar carregat de novetats. S'ha fet una important inversió en millora del mobiliari i de les instal·lacions. S'ha canviat tot el sistema d'il·luminació a LED, així com també s'han realitzat millores en algunes aules.  

Des del Col·legi Esclaves es segueix apostant per la Innovació Educativa amb l'ús de dispositius mòbils i tablets en els diferents cursos, així com el treball per projectes, el mètode ABN en Matemàtiques, els escacs i la robòtica educativa a més d'integrar àrees en projectes comuns. S'està fent una important aposta per la formació del professorat en metodologies emergents com per exemple el treball per projectes en Ed. Primària, el Flipped Classroom en Ed. Secundària o les Aules Temàtiques en Infantil.

Com a novetat el  col·legi  és un dels dos centres concertats de la ciutat que ofereixen jornada continuada en Infantil i Primària.  Per la vesprada el centre continuarà obert donant  servei a les famílies. 

Destacar que, el col·legi mantindrà la segona aula d'Educació Infantil de 3 anys per al curs 2017-18 . La Fundació Educativa ACI ha decidit apostar pel centre alcoià i ser ella l'encarregada de sufragar aquesta segona aula.  

Finalment, estem il·lusionats en aquest inici de curs,  ja que per a l'equip de docents i per als treballadors del Col·legi Esclaves, el més important són els nostres alumnes, la nostra prioritat és educar en una formació integral, personalitzada i adaptada a les noves necessitats de la societat.