Al llarg de la setmana els alumnes van a treballar la seua figura, així com també tindran lloc adoracions eucarístiques.

El proper dimecres 17 de maig els alumnes de la Fundació Educativa ACI - Col·legi "Sagrada Família" Esclaves, junt a les families i al professorat i PAS del centre gaudiran d'un seguit d'actes en honor a la fundadora de la Congregació d'Esclaves del Sagrat Cor de Jesús, Santa Rafaela María.

A les 9.15 hores del matí els alumnes d'Infantil i de 1r Cicle d'Educació Primària participaran junt a les seues families en una ofrena floral. A la mateixa hora els alumnes des de 3r de Primària fins a 4t d'ESO participaran en una eucaristia.

A les 11 hores tindrà lloc el "Mercadillo Solidario" on tots els alumnes poden comprar tot allò que desitgen i la recaudació anirà destinada als projectes benèfics de la ONG Proacis, entitat benèfica de la Congregació de les Esclaves. A les 12 s'obriran les portes del pati per a les families que vulguen participar-hi.

A eixa mateixa hora també tindrà lloc un espectacle de màgia "Mira el Mago".

Per concloure el matí els alumnes de 4t d'ESO i els professors es disputaran un partit de voleibol.

El diumenge 21 a les 11 h. tindrà lloc una missa en la que les Esclaves del Sagrat Cor de Jesús ens conviden a participar.