L'alcalde d'Alcoi visita les aules d'Infantil

L'alcalde d'Alcoi Toni Francés, acompanyat pel regidor d'Educació Alberto Belda, han visitat aquest dimecres les aules d'Infantil.

Aprofitant la visita per reconèixer la participació dels alumnes del col·legi en la I Mostra de Teatre Escolar, l'Equip Directiu del centre els ha convidat a conèixer de primera mà la realitat de les aules a les Esclaves. L'alcalde i el regidor han pogut comprovar l'excel·lent treball i la gran tasca social que es fa des del centre, atenent i donant solucions a tot tipus de realitats. Unes aules, aquestes d'Infantil, plenes, gràcies a la confiança que les families depositen en el col·legi. Un col·legi que treballa per oferir dia a dia una educació de qualitat.

Cal recordar que la Conselleria d'Educació preten suprimir el concert educatiu a una altra aula d'Infantil 3 anys com ja va fer l'any passat i que el passat dilluns, el plenari municipal va aprovar una moció per la no supressió de cap aula pública i concertada a Alcoi, demanant a la Conselleria d'Educació el restabliment de les aules perdudes.

La Fundació Educativa ACI va a presentar un recurs de reposició i si cal, un segon contenciós administratiu, per revertir aquesta injusta situació. Mentre, el centre ofertarà el proper curs 2017/2018 dos aules d'Infantil 3 años, dos d'Infantil 4 anys, i dos d'Infantil 5 anys, com ja ha fet aquest curs, ja que compta amb nombroses families que han apostat pel centre.