A la Fundació Educativa ACI - Col·legi 'Sagrada Família' Esclaves d'Alcoi, portem formant grans professionals i millors persones des de 1907.

La nostra filosofia educativa radica en donar importància a l'individu potenciant les seues capacitats. El seu equip docent està capacitat per satisfer les necessitats específiques dels i les alumnes.

És important adaptar-se als temps per a poder proporcionar als xiquets i xiquetes, les millors eines per a poder desenvolupar-se professionalment. Per aquesta raó, som un col·legi plurilingüe des d'Educació Infantil i la tecnologia i informàtica formen part del nostre entorn diari. 

Però també és important formar bones persones. Persones que puguen valer-se per si mateixes i siguen capaces d'emprendre i crear futur. Els xics i xiques reben educació a diversos nivells, ja que no solament es tracta d'assimilar continguts, sinó de formar persones completes, felices, resolutives i eficaces.

Per això portem més de 100 anys a Alcoi educant a milers d'homes i dones que han sigut, són i seguiran sent part de la gran família de les Esclaves.

La decisió de triar un centre educatiu per als nostres xicotets, és una de les quals més repercussió tindrà al llarg de la seua vida. La Fundació Educativa ACI - Col·legi 'Sagrada Família' té les portes obertes perquè pugueu visitar-los i comprovar com treballen dia a dia al carrer Arquebisbe Doménech, 19.

En l'etapa d'Educació Infantil els alumnes volen descobrir el món que els envolta, investigar, provar, imaginar i somiar. El treball per projectes permet explorar les intel·ligències múltiples i poder desenvolupar i potenciar les habilitats personals de cada alumne. La importància del joc en l'entorn diari, fa que siga necessari el crear activitats que els permeten aprendre jugant.

Així mateix, l'adaptació dels currículums permet que les llengües estrangeres com l'anglès, el francès o les nostres llengües com el valencià… formen part del seu aprenentatge com una cosa normal des dels 3 anys i fins a la Secundària.

Les famílies són una part essencial en l'educació dels xiquets i, per tant, també ho són per al col·legi. Els pares i mares tenen una participació activa en cada etapa i són part necessària dels engranatges educatius.

La Fundació Educativa ACI - Col·legi 'Sagrada Família' és una de les millors opcions acadèmiques, personals i de futur per a l'ànima de la casa, els xicotets de 3, 4 i 5 anys.

Perquè la corba d'aprenentatge siga infinita, s'adapta constantment el currículum. Per això, són parts essencials de la raó de ser de les Esclaves l'educació per projectes. En aquests projectes els alumnes participen activament en el desenvolupament de les matèries. També s'inclouen materials pedagògics innovadors, com la robòtica, els escacs, el mètode ABN, o s'implica a l'alumne en l'acostament a altres llengües i cultures des de l'enfocament d'un ensenyament plurilingüe.

Formem als xics i xiques en idiomes, preparant amb ells les proves de nivell per a l'Escola Oficial d'Idiomes, o acompanyant-los en la realització del Batxillerat Dual. La formació tecnològica és part essencial del currículum i forma part del dia a dia, des de la informàtica bàsica a la programació de apps.

Potenciem les seues habilitats natives des de la música a la literatura passant per l'educació física i la científica. Creuen en el potencial de l'individu en un entorn favorable al seu aprenentatge, per açò treballen amb projectes integrals, en els quals l'alumne és partícip del seu aprenentatge, millorant la seua integració i la seua absorció de continguts.

L'alumne és el centre. És per això que des de la Fundació Educativa ACI - Col·legi 'Sagrada Família', ens sentim orgullosos de formar dia a dia ciutadans per al futur i haver format part essencial de tantes vides, de tants talents i de tanta bona gent.